Dans-entertainment op het allerhoogste niveau

What we do

Our introduction

"Welkom in een wereld waarin fantasie en werkelijkheid samen komen."

Wat we doen? Dat is dans-entertainment op het allerhoogste niveau.  Of het nu om uw event, personeelsfeest, festival, beurs of clubavond gaat; Blitz denkt met u mee, en verzorgt met gevoel, passie, creativiteit en kwaliteit uw entertainment!

Vaak zijn onze dansentertainment-opdrachten een combinatie van bijvoorbeeld deurontvangst, een mooie tableau vivant act en een aantal dansacts. Fijn voor u en uw budget is dat er dus geen afzonderlijke artiesten geboekt hoeven te worden. Uiteraard zijn de acts ook los te boeken, dus bijvoorbeeld alleen begeleiding van uw gasten van de entree naar de zaal, alleen dans, alleen tableau vivant, of alleen een openingsact.

PORtfolio
Contact

HOW WE WORK

Hoe we werken? Dat is simpel. Dat heeft alles te maken met inlevingsvermogen en creativiteit. Een paar duidelijke woorden van u zijn voor ons voldoende! Uw wens wordt onze passie en uw werkelijkheid wordt onze fantasie. Mooier kunnen we het niet maken.

En natuurlijk is ook onze “achterkant”, de zakelijke kant, volledig op orde. Altijd een duidelijke opdrachtbevestiging, heldere tarieven, geen verrassingen en alle benodigde papieren voor onze “dansartiesten” en hostesses.

Bekijken

Keep in touch!

BLITZ PRODUKTIES
Tel: +31(0)6 54 36 87 72
E-mail: info@blitz.nl
Bezoekadres: Watertorenweg 200, 3063 HA, Rotterdam

Stel een vraag

Versturen